Osallistu yrityksenä

Yrityksille löytyy erilaisia mahdollisuuksia olla mukana Joulupuu-keräyksessä:

1. Rahalahjoitus, jolloin ostamme puolestanne lapsien toivomia lahjoja

2. Oman keräyspisteen perustaminen (ohjeet löydät alhaalta)

3.  Yrityksen omien lahjakorttien tai tuotteiden lahjoitus keräykseen. Lahjoitukset voi toimittaa suoraan johonkin keräyspisteeseen tai voitte myös olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@joulupuutampere.fi

Rahalahjoitus

Rahalahjoituksilla hankitaan lyhentämättömänä lahjoja ja lahjakortteja. Tee rahalahjoitus ja keräyksen talkooväki hoitaa lahjojen hankinnan ja toimituksen.

Tarkemmat tiedot vuoden 2020 rahalahjoituksesta päivittyvät sivuille keräysajan lähestyessä.

Perusta yrityksellenne lahjojen keräyspiste

Yritykset voivat myös perustaa oman keräyspisteen tiloihinsa. Halutessanne keräyspiste voi olla kaikille avoin keräyspiste, jolloin se julkaistaan myös Joulupuun verkkosivuilla "Kaikille avoimet keräyspisteet" -osiossa, tai toisena vaihtoehtona keräyspiste voi olla vain teidän yrityksenne sisäinen. Jos perustatte sisäisen keräyspisteen, olette kuitenkin oikeutettuja markkinoimaan keräyspistetä halutessanne omille yhteistyökumppaneillenne ja asiakkaillenne.

Osallistuminen yrityshaasteeseen on helppoa! Saat Joulupuu Tampereelta kaiken tarvittavan materiaalin: ohjeen keräyksen järjestämiseen työpaikalla, mainosjulisteita, valmiin viestipohjan keräyksestä tiedottamiseen jne. Kerättyjen lahjojen kuljettamisesta sovitaan erikseen.

Lahjojen keräysaika vuodelle 2020 on 15.11 - 13.12.2020

Lue lisää vinkkejä keräyspisteen perustamiseen täältä.

 

Jätä sähköpostisi ja olemme sinuun yhteydessä keräyksestä.