Lahjoita yrityksenä

Yrityksenä voitte osallistua Joulupuu-keräykseen kahdella tapaa:

1. Antamalla rahalahjoituksen, jolloin ostamme puolestanne lapsien toivomia lahjoja
2. Perustamalla oman keräyspisteen

Anna rahalahja

Rahalahjat ovat erityisen toivottuja. Niiden avulla lahjansaajat voivat kokea ikimuistoisia elämyksiä.

Rahalahjoituksilla hankitaan lyhentämättömänä lahjoja ja lahjakortteja. Tee rahalahjoitus ja keräyksen talkooväki hoitaa lahjojen hankinnan ja toimituksen.

Rahalahjoituksen voi tehdä suoraan keräystilille Tampereen ev.lut. seurakuntien -sivuston lahjoituslinkin kautta tai tilisiirrolla Kotimaanavun tilille

  • FI54 1596 3000 1028 99
  • viitteellä: "Joulupuu Tampere" Tampere 14.12.2019 mennessä.

 

Perusta yrityksellenne lahjojen keräyspiste

Yritykset voivat suoran lahjoituksen lisäksi osallistua keräykseen perustamalla yrityksen sisäisen keräyspisteen omille työntekijöilleen ja haastamalla yhteistyökumppanit ja asiakkaat mukaan lahjoittamaan lahjoja. Toivomme mahdollisimman monen tamperelaisyrityksen ottavan haasteen vastaan.

Osallistuminen yrityshaasteeseen on helppoa! Saat Joulupuu Tampereelta kaiken tarvittavan materiaalin: ohjeen keräyksen järjestämiseen työpaikalla, mainosjulisteita, valmiin viestipohjan keräyksestä tiedottamiseen, pakettikortit lahjoja varten jne. Kerättyjen lahjojen kuljettamisesta sovitaan erikseen.

Lisätietoja keräykseen osallistumisesta yrityksille saat ottamalle projektipäällikköömme Tanja Heikkilään alla olevalla lomakkeella: