NÄIN VOIT LAHJOITTAA

Kiitos, että olet tutustumassa Joulupuu -keräykseen! Yksityishenkilönä voit osallistua joko lahjoittamalla rahaa jolla hankitaan aineettomia lahjoja tai tuomalla lahjasi keräyspisteeseen.

Jos olet yrityksen edustaja, sinun kannattaa tutustua yrityksille -sivuun. Siellä näet ohjeet yrityksien rahalahjoituksille sekä keräyspisteen perustamiselle.

COVID-19 tilanteen vuoksi toivomme lahjoittajien suosivan lahjakortteja ja rahalahjoitusta lahjojen jakamisesta aiheutuvien kontaktien minimoimiseksi.

Lahjoita keräyspisteen kautta

  1. Hanki lahjakortti tai lahja, joka on uusi ja käyttämätön.
  2. Tuo valitsemasi lahja keräyspisteeseen. Sinun ei tarvitse paketoida lahjaa, sillä joudumme kurkistamaan paketoituihinkin lahjoihin sisälle, mutta halutessasi voit laittaa mukaan lahjapaperin tai lahjakassin.

Keräyspisteet

Anna rahalahjoitus

Rahalahjoituksen teet helposti eJoulupuun kautta. Rahalahjoituksilla hankitaan lahjoja ja lahjakortteja vähävaraisten perheiden lapsille. Tee rahalahjoitus ja keräyksen talkooväki hoitaa lahjojen hankinnan ja toimituksen.

Osta lahja verkkokaupasta

Osta lahja suoraan Minunlahjani verkkokaupasta. Lahjat toimitetaan keräyksen päätyttyä Tampereelle, josta keräyksen talkooväki jakaa lahjat niitä eniten tarvitseville.