Vinkkejä keräyspisteen perustamiseen

 

Oletko perustamassa yrityksellenne Joulupuun lahjojen keräyspistettä? Hienoa!

Keräyspisteen perustaminen on helppoa ja vain luovuus on rajana siinä, millaisen voitte keräyspisteestänne koristella.  Joulupuu Tampereen materiaalipankista saat tarvittavat materiaalit käyttöösi; tulostettavia julisteita, flyereita, kirjalliset ohjeet keräykseen osallistujille, bannerit sosiaaliseen mediaan käytettäväksi ja niin edespäin.  Materiaalipankki julkaistaan marraskuussa:

 Materiaalipankki >

 

Mitä keräyspisteen perustaminen sitten käytännössä tarkoittaa?

Ensimmäisenä sinun pitää päättää, haluatko perustaa kaikille avoimen vai yrityksen sisäisen keräyspisteen.

Kaikille avoin keräyspiste sopii erityisesti myymälöihin tai muihin yrityksiin, joissa vierailee muutenkin useita ihmisiä päivän aikana. Kun keräyspiste on kaikille avoin, sinne on kuka tahansa oikeutettu tuomaan lahjakortteja. Julkaisemme kaikille avoimet keräyspisteet verkkosivuillamme ja markkinoimme niitä muutenkin mahdollisesti omissa kanavissamme.

Yriyksen sisäinen keräyspiste sopii hyvin erityisesti toimistoihin. Sisäinen keräyspiste on suunnattu pääasiassa yrityksen omalle henkilöstölle, mutta voitte halutessanne kannustaa myös omia asiakkaitanne tai yhteistyökumppaneita tuomaan keräyspisteelle lahjakortteja. 

Voit ilmoittaa yrityksenne mukaan täältä.

Miten keräyspisteen voi koristella?

Suosittelemme, että tulostat materiaalipankista keräyspisteelle ainakin julisteen ja ohjeet rahalahjoitusten tekoon ja lahjakorttien tuojille, mutta muuten voit käyttää vapaasti luovuutta keräyspisteen koristeluun.

Tässä muutamia ideoita keräyspisteen toteutukseen:

 

Joulukuusi

Onko yrityksellänne jo valmiina joulukuusi? Yleinen tapa on kerätä Joulupuu-lahjoja joulukuusen alle.

 

Kuinka tehdä rahalahjoitus helposti omalla puhelimella - ohjeistus

Tänä vuonna otamme rahalahjoituksia vastaan, ja jotta tämä onnistuisi helposti, on tärkeää, että keräyspisteelle on tulostettu esim. juliste, jossa on ohjeistettu rahalahjoituksen teko. 

 

Lahjakortti-joulupuu

Tänä vuonna otamme vastaan vain aineettomia lahjoja, eli esimerkiksi lippuja elämyspalveluihin tai lahjakortteja. Näitä voi kerätä luukulliseen koriin / laatikkoon tai esimerkiksi pyytää kiinnittämään kuusen oksiin esimerkiksi pyykkipojilla.